Lunsjmeny uke 4

Kategori: Aktuelt

Meny uke 4

Mandag

  • Green chicken curry, basmati rice and vegetables – Curry vert de volaille, riz basmati et légumes
  • Tempeh and sweet potato curry – Curry de tempeh et patate douce
  • Soup of the day – Soupe du jour

Tirsdag

  • Minced meat steak, rösti potatoes and Mediterranean vegetables – Steak haché, pommes rösti et légumes méditerranéens
  • Vegetarian steak – Steak de légumes
  • Soup of the day – Soupe du jour

Onsdag

  • Chicken chipolata with potato gratin and green beans – Chipolata de volaille, gratin dauphinois et haricots verts
  • Falafel, vegetables and tomatoes – Falafel, légumes et tomates
  • Soup of the day – Soupe du jour

Torsdag

  • Penne Bolognese – Penne sauce bolognaise
  • Penne alla Norma – Penne sauce norma
  • Soup of the day – Soupe du jour

Fredag

  • Fried fish filet with tartar sauce and mashed potatoes – Filet de poisson pané, sauce tartare, purée de pommes de terre
  • Pasta with vegetables – Pates aux légumes
  • Soup of the day – Soupe du jour
  • Dessert

For special diets, please ask the personnel!

Changes possible during the week.
Pour les régimes spéciaux, s’il vous plaît demander au personnel! Changements possibles pendant la semaine.

Flere innlegg:

Lunsjmeny uke 24

Meny uke 24 Mandag Wholegrain bread – Baguette aux céréales Caramelized apples, camembert cheese, Liège jam, speculoos – Pommes caramélisées, camembert, sirop de Liège, spéculoos

Nyhetsbrev #9

Hei, Da var det endelig på tide med nytt nyhetsbrev. Grunnet påskeferien og digital skole i april var det minimalt å skrive om, derfor utgikk

Lunsjmeny uke 23

Meny uke 23 Tirsdag Wholegrain bread – Baguette integral Tuna salad with herbs – Salade de thon aux herbes Mixed salad, egg, tomato, caper, corn

Felles 17. mai-hilsen

Felles 17. mai-hilsen I år har vi lagd en felles 17. mai-hilsen som representerer hele det norske miljøet i Belgia. Denne hilsenen et samarbeid mellom